Succes incredibil, pentru romanca Adina Butar, in Los Angeles!

de la oana
Pe Adina Butar o stim ca artista care a  cucerit Europa, Australia, dar si Statele Unite ale Americii.  Oriunde merge, frumoasa cantareata este asalatata de publicul de dance-trance din toata lumea. Romanca adopta un stil muzical, mai putin digerat de cei din tara noastra, dar la care nu ar renunta niciodata.

Succesul l-a construit dupa ani buni de munca, piese scoase cu mari Dj-i ai lumii, unul dintre ei, Markus Schulz, cel care este DJ-ul nr 1 al Americii, alaturi de care traieste si o frumoasa poveste de dragoste, de mai bine de trei ani.
Aceasta se  mandreste si cu un videoclip difuzat pe MTV SUA, dar si piese pe radiourile de specialitate din Turcia, Italia, Germania, Australia, SUA etc.
Recent, romanca noastra a sustinut un concert, in Los Angeles, in cadrul lansarii noului album al lui Markus Schulz, in fata a mii de americani. Impactul avut de cantareata a fost unul incredibil! Intreaga sala canta cu ea, aplauze si bis-uri necontenite, atunci cand a inceput sa cante “Muse”, single-ul dedicat povestii de dragoste, pe care aceasta o traieste alaturi de Dj-ul de origine germana.
Pe langa succesul international, Adina Butar revine, mereu, cu placere pe meleagurile natale, unde lucreaza intens alaturi de producatori romani, de la Kazibo Studio, Hahaha Production, dar si scrie versuri pentru Directia 5.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*