Ioana Ignat & Edward Sanda lanseaza single-ul ”Daca tu nu ai fi”

Ioana Ignat si Edward Sanda s-a dovedit in doua randuri formula castigatoare catre inimile romanilor de pretutindeni. Dupa doua melodii de succes, cu milioane de vizualizari si milioane de stream-uri, primele locuri in toate clasamentele existente, Ioana si Edward au pregatit o noua surpriza pentru public, mai ales ca au primit sute de mesaje in Social Media despre momentul cand vor lansa o noua piesa impreuna. 

„Daca tu nu ai fi” este titlul noului track, a treia colaborare dintre cei doi artisti, care apare la trei ani de la „In palma ta” si la patru ani de la „Doar pe a ta”. 

Link YouTube: 

https://www.youtube.com/watch?v=Zjf_hOpl6So

Incepand de la titlul piesei, „Daca tu nu ai fi”, pana la versurile incarcate de emotia oferita de iubire si de lipsa ei, piesa poate fi considerata si o declaratie de dragoste pentru muzica, din partea celor doi artisti, de la pasiune, la nopti pierdute, la inspiratia oferita de cerul senin, culminand cu legatura speciala dintre artist si opera. „Daca tu nu ai fi / Pentru ce as mai trai / Daca te-ai rataci / Eu pe cine as mai iubi”. Iubirea, in orice forma sau in orice context si interpretare, este subiectul principal al melodiei. 

Single-ul „Daca tu nu ai fi” este compus de catre Ioana Ignat si Edward Sanda si este lansat nu intamplator astazi, 3 septembrie, mai ales ca este a treia colaborare dintre Ioana si Edward. 

Videoclipul piesei este regizat de catre Kobzzon si a fost filmat la inceputul lunii august in Bucuresti. In rolurile principale, in videoclip, ii avem pe cei doi artisti, intr-o galerie de arta, si vorbind despre o poveste de dragoste dusa la rangul de opera de arta. 

Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor patru ani. Un timbru unic, un artist ce își compune singur piesele și o experiență completă în aparițiile live. În anul 2017, Ioana Ignat lansează piesă „Doar pe a ta”, piesă ce devine foarte repede no. 1 în topurile radio și ajunge, în prezent, la peste 63 milioane vizualizări pe YouTube.

Tot în 2017, Ioana compune și lansează „Nu mă uita”, una dintre cele mai populare piese româneșți în mediul online, ce atinge 88 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și peste 53 milioane vizualizări vin pentru Ioana odată cu piesa „În palma ta”. Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou în primele pozițîi trending YouTube cu piesele „Tu nu meriți”, „Azi”, „O lume întreagă”, „Singură greșeală” (împreună cu Florian Rus) și Sensibil (Nu am somn). Cea mai recentă colaborare este piesa „Iti place si tie”, lansată alături de Maia Malancus, tot in 2021 colaborand si cu trupa Vunk pentru piesa „Ultimul anunt”. 

Edward Sanda face parte din echipa Famous Production, inca de la piesa lui de debut, ‘Doar pe a ta’ (feat. Ioana Ignat), care a intrat de la lansare in topul celor mai difuzate piese pe radio si TV, fiind no. 1 saptamani la rand. Dupa succesul inregistrat cu prima piesa, Edward a mai lansat 2 piese compuse de Randi, ‘Nicio zi fara tine’ si ‘Haine scumpe’, care s-au bucurat de aprecierea publicului. De la pleiada de instrumente la care a invatat sa cante pana la productie muzicala a mai fost un singur pas.

A inceput prin a-si pregati negativele pentru concerte, apoi sa compuna. ‘In palma ta’ a fost prima piesa compusa de el pe care a lansat-o. In 2020, Edward a lansat albumul de debut, „Nuante de iubire”, care a inclus colaborari cu Nicole Cherry si Lidia Buble, pe langa hiturile cu Ioana Ignat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*