PAUL SURUGIU-FUEGO revine la TVR 2! Află de când va reîncepe să prezinte emisiunea sa, ”Drag de România mea”

Show-ul lui Paul Surugiu-Fuego, „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, ajunge la cel de al treilea sezon. Acesta va debuta duminică, 15 septembrie, de la ora 15.00, pe TVR 2. 
După ce, timp de două sezoane, Fuego și 
echipa sa ne-au oferit minunate gale de succes ale valorilor și personalităților, un divertisment curat, de calitate, în cel de-al treilea sezon momentele spectaculoase continuă, cu diversitate, nume emblemă, muzică românească și suficiente motive pentru a vedea că lumea culturală are României are simboluri și exemple la care trebuie să ne raportăm și pe care trebuie să le aplaudăm și să le premiem. Sezonul al treilea al emisiunii vine cu mai multe premiere, cu noutăți, cu exclusivități pe măsură și cu istorii de viață ce sigur vor emoționa marele public. Astfel, în fiecare ediție, veți avea ocazia să cunoașteți o serie de români remarcabili, oameni pentru care nu există cuvântul IMPOSIBIL, oameni excepționali pentru care perseverența este sensul vieții si care se opresc o clipă, la un moment dat, pentru a dărui și altora din înțelepciunea, bunătatea și sufletul lor. Veti cunoaște oameni simpli, eroi ai timpului prezent, care fac gesturi mărețe pentru semeni, chiar dacă lor nu li se pare ceva extraordinar, arătându-vă că se poate renunța, pentru câteva momente, la orgolii și la egocentrism, pentru a te dărui celor de lângă tine.

Fuego si Benone Sinulescu la ”Drag de Marea mea”

Toate aceste povești și eroii lor vor arăta că țara aceasta are încă șanse, are frumoase exemple prin care singuri, pe propriile puteri, putem face o lume mai bună.De asemenea, o altă noutate a sezonului este faptul că aproape ediție de ediție, în studioul doi al Televiziunii Române, Fuego vă va prezenta minunate familii în care arta este pe primul plan, familii care-au definit frumosul și-au transmis, din generație în generație, dragostea lor pentru înalt. Totodată, pe tot parcursul sezonului, până la finalul lunii decembrie, veți avea parte de numeroase exclusivități, de celebrări inedite, de momente de colecție, dar și de emoționante omagii aduse unor personalități emblemă ale românilor, care ne-au părăsit trist și mult prea devreme.Ca și în sezoanele anterioare, Paul Surugiu-Fuego vă va oferi muzica lui specială, precum și duete speciale alături de invitații săi, împreună cu aceeași echipă minunată, care-i va fi și în acest sezon alături, trupa Supermarket și baletul condus de coregraful Florin Mariș. Emisiunea „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” va avea în continuare două părți și va fi plină de strălucire, un show al valorilor, în care vor veni nume mari din muzică, din toate genurile, din teatru, din televiziune ori mari scriitori, sportivi sau oameni de cultură remarcabili, care ne pot arăta că România e plină de valori. Iată ce mărturisește Paul Surugiu-Fuego cu privire la noul sezon al emisiunii sale, care a reușit, în două sezoane, să intre la sufletele românilor, atât la noi, cât și în Republica Modova și în diaspora: „Sunt sigur că vom reuși să vă facem duminicile perfecte! Am pregătit un sezon demn, divers, cu aduceri aminte, nu cu nostalgii, cu motive pentru care să vedem că țara asta are în continuare coloană vertebrală. Avem premiere, povești de viață emoționante, familii spectaculoase, muzică de calitate, din genuri diferite și desigur, colaborări inedite, menite pentru a omagia corect pe cei care nu mai sunt printre noi și pe care trebuie să-i păstrăm aproape.Dragii mei, emisiunea aceasta e o bucurie nespusă pentru mine! Nu suntem ambalaţi frumos, nu spunem lucruri doar ca să dea bine la televizor, chiar simţim ceea ce promovăm şi vreau cu tot dinadinsul să arăt că divertismentul se poate îmbina, decent, simplu, cu lecţii de viaţă, muzică şi calitate. Asta fără să facem vreun compromis pentru publicul nostru! De multe ori, e mai bine să ai grijă la ce spui, decât să spui fără să gândeşti. Unii-mi zic, fără să analizeze prea tare, că emisiunea noastră e prea curată, prea decentă, prea frumos creionată şi că asta nu-i de fapt România noastră reală. Eu nu ştiu ce simte fiecare şi nici nu vreau să impun ceva anume. Ceea ce facem noi aici nu este neapărat adevărul absolut, este o pagină din arta românească, cu valorile ei şi cu oamenii care-au încercat, prin muncă şi sârguinţa lor, să o facă mai bună.      

Dan Bittman la ”Drag de Romania mea”

Emisiunea este cu punct şi virgulă, cu vorbe frumoase, asta pentru că nu mă doare gura să-mi laud colegii, nu mă doare gura să recunosc valoarea unor personalităţi, cu toate performanţele lor, atât timp cât îi am lângă mine! Unii ne-au spus ca exageram cu laudele. Asa o fi!  Altii ne-au spus ca valorile sunt cele pe care singuri ni le construim. Nu ii contrazicem nici pe ei! Dar noi suntem de parere ca vorbele marete vin la pachet cu puterea exemplului pe care oamenii mari ai acestei tari o ofera, prin munca si activitatea lor!  Ne dorim sa oferim alternative celor care mai au nevoie  de un divertisment de calitate, cu noima si cu un dram de cultura, nu doar veselie si zambete. “DRAG DE ROMANIA MEA!” este felul nostru, al unei echipe mici, de a arata ca ne pasa si ca Romania nu inseamna doar probleme si nevoi, ci si stralucire si personalitati marcante. Iar acestea sunt de neinlocuit! Aşadar, vă invit să ne fiţi aproape, din 15 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2!” ( Paul Surugiu-Fuego).

Prima ediție a emisiunii este de colecție.

Așadar, pe 15 septembrie, de la ora 15.00, la TVR 2, Fuego va întâmpina toamna ca la carte, cu o pleiadă memorabilă a valorilor și cu numeroase momente de ținut minte. După o mulțime de ani de absență de la televizor, în exclusivitate, îl veți revedea, într-o formă de zile mari, pe celebrul comediant Doru Octavian Dumitru, care va povesti despre experiențele sale și ne va face pe toți să râdem cu umorul inconfundabil.Dan Bittman vine la Fuego, oferind publicului, alături de baletul condus de Florin Mariș, două momente excepționale. Artistul va vorbi despre noile proiecte, dar și despre anii pe care i-a petrecut în TVR. Vom fi cu toții emoționați atunci când îi vom cunoaște pe Bogdan Avram si Mihai Daniel Moldoveanu, doi oameni obisnuiti: unul este IT-ist iar celalalt, student. Ce ii face deosebiti este faptul ca in fiecare zi, in urma unui simplu mesaj de pe o aplicatie telefonica…salveaza vieti. Ei sunt salvatori voluntari, fiind cei care fac de multe ori diferenta intre viata si moarte.

Ionut Dolanescu si familia sa, invitati de Fuego la ”Drag de Romania mea” la TVR 2

Maestrul Benone Sinulescu ne va oferi melodii de colecție, ne va ține în priză cu energia sa și cu surprizele pregătite alături de Fuego. Ionuț Dolănescu va veni împreună cu familia sa minunată, violonista Doinița Dolănescu și cei trei copii care le calcă pe urme părinților. Aceștia vor fi delicioși și vor dezvălui nenumărate secrete de familie, încântându-ne cu muzica lor minunată, dar și cu un omagiu adus, împreună cu Paul Surugiu, marelui artist Ion Dolănescu!   
FOTO – ANA MARIA HALALAI 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*