Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu! Ce spune medicul Monica Pop care l-a vizitat la Floreasca

Mihai Constantinescu a fost vizitat de medicul Monica Pop, care, într-o postare pe Facebook, a oferit informații reale despre starea de sănătate a cântărețului care se află în comă din 13 mai. Duminică, fanii îl pot revedea în ultima înregistrare în care a apărut pentru un post tv.

Mihai Constantinescu (73 ani) este stabil, este monitorizat de medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca, unde se află internat din data de 13 mai, dar se află în continuare în comă indusă. ”Am fost ieri la Floreasca să-l văd pe Mihai. Terapie Intensivă. Mai multi pacienți. Curat, mirosea frumos deși sînt bolnavi grav, cîțiva în comă. Bine îngrijiți, muncă “la galere”! Medici și personal foarte competenți și dedicați. Fac tot ce este posibil. Uneori, e, alteori… Dar nu abandonează nici atunci cînd consideră că șansele sînt minime! Prietenul Mihai, stabil. Eforturi intense. El luptă, alături de colegii mei”, a scris pe Facebook, doctorița Monica Pop. Ea a criticat vehement, informațiile care au apărut în presă, legate de ”deconectarea de la aparate”.

”SADISM și goana după publicitate ieftină, de joasă calitate!
TERMINAȚI cu știrile NESIMȚITE despre deconectarea de la aparate a lui Mihai Constantinescu, mare artist și drag prieten! NU ARE NICI O LEGATURĂ CU REALITATEA!!!

Pe lîngă faptul că Simona, draga, sensibila și iubitoarea lui soție nu ar fi fost niciodată de acord, LEGEA NU PERMITE AȘA CEVA în nici un caz. Nici deconectarea, nici eutanasia. Sunt echivalate cu CRIMA! Medicii au menirea de a da viață și sănătate, nu de a o lua cu bună știință! CUM SA CONDAMNE UN MEDIC UN PACIENT LA O MOARTE SIGURĂ???!!! Ca sâ nu uităm că, dacă există o șansă cît de micâ, trebuie făcut totul pt a o valorifică! Am vâzut nenumărate cazuri de reușită! Și de eșec,! Dar, de ce să nu sperăm și să descurajăm mereu cu răutate și știri catastrofale?! Cei care publicați așa ceva, nu aveți nici suflet, nici Dumnezeu!”, a mai scris Monica Pop într-o postare de acum câteva zile.

Mihai Constantinescu, în ultima emisiune pentru care a filmat

Cei care îl iubesc pe Mihai Constantinescu îl pot revedea pe micul ecran duminică, la ”Drag de România mea”, filmată în luna februarie, cu mult înainte ca artistul să ajungă iar la spital. Aceasta este și ultima emisiune în care cântărețul aflat în comă, a apărut pe un post tv! ”Duminica aceasta, de la ora 15.00, soprana Daniela Vlădescu ne va uimi cu o capodoperă nemuritoare și va realiza alături de Paul Surugiu-Fuego, un sensibil omagiu adus marei artiste Ileana Sărăroiu, o voce de legendă, cu una dintre cele mai iubite romanțe populare ale tuturor timpurilor. Gimnasta Cătălina Ponor, supranumită “Zeița de la Atena”, cea mai longevivă gimnastă româncă, ne va povesti despre emoțiile unei mari competiții sportive și despre felul în care a reușit să-și găsească forțele pentru a continua acest drum greu, plin de sacrificii. Doamna Florica Bradu, celebra reprezentantă a folclorului bănățean,veritabilă din cap până-n picioare, apariție rară la televizor, ne va cânta și ne povesti despre importanța folclorului autentic, realizând totodată, o frumoasă trecere peste timp împreună cu Paul Surugiu. Mihai Constantinescu, căruia îi dorim sănătate multă, va fi premiat pentru activitatea sa și ne va cânta unul dintre șlagărele sale celebre, având parte și de o frumoasă surpriză din partea Simonei Secrier, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani. Minunata cantautoare Viorela Filip, un nume special al muzicii ușoare românești, ne va cânta despre cum arată o femeie îndrăgostită și va realiza un duet memorabil cu Fuego. Petrică Mâțu Stoian va putea fi văzut într-o nouă ipostază, diferită de stilul său și de folclorul mehedințean, iar Fuego și Supermarket au mai multe surprize muzicale! Nu ratați”, scrie Fuego pe contul social al emisiunii sale de la TVR 2.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*