SCANDAL la EUROVISION. Una dintre FAVORITE a FOST SABOTATĂ? „Liniile de votare nu au MERS”

Pe 17 februarie, la Sala Polivalenta din Bucuresti a avut loc semifinala Eurovision România, în urma căreia s-a votat ca Ester Peony, să ne reprezinte cu melodia „On a Sunday” la concursul internațional ce va avea loc în Israel. Se pare că nemulțumiri cu privire la sistemul de votare au existat și anul acesta.

Mirela Vaida s-a arătat nemulțumită după finala națională Eurovision 2019, acesta afirmând că au existat probleme la sistemul de vot.

Mirela Vaida s-a numărat printre finaliștii de la Eurovision România 2019. Vedeta, care a participat la concurs cu melodia „Undergorund”, s-a arătat nemulțumită de sistemul de vot, după cum spune chiar aceasta.

„Dragilor, vă mulțumesc din suflet pentru voturi! Știu că ați fost mulți! Din păcate nu au mers liniile de votare, cel puțin în cazul meu! Dar nu asta contează acum! Ci faptul că v-am simțit aproape de mine, ca de fiecare dată! Vă îmbrățișez!”, a scris Vaida. Mirela Vaida s-a clasat pe locul 6, iar Laura Bretan, marea favorita s-a clasat doar pe locul al doilea, dupa ce doi membri ai juriului, homosexuali, au depunctat-o dupa ce au aflat ca fetita cu voce de inger a sustinut referendumul pentru familie.
mihai-alexandru-si-laura-bretan-eurovision-revelion-moculescu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*