Dupa cele 2 concerte SOLD – OUT de la SALA PALATULUI, la doar 14 ani, IULIANA BEREGOI vine si in Iasi, la Sala Polivalenta, pe 16 decembrie

La doar 14 ani, Iuliana Beregoi este un adevarat fenomen in randul adolescentilor din Romania, cu o continuă ascensiune pe plan profesional. Talentul si creatia se pot observa, cu usurinta, in zeci de milioane de vizualizari la toate piesele lansate, dar si in numarul mare de abonati, pe canalul propriu de Youtube, unde peste 500.000 de persoane o urmaresc zilnic. Dupa cele 2 concerte sold-out, de la Sala Palatului din Bucuresti, iata ca, pe 16 decembrie, tânăra adolescentă va susține va sustine primul ei mare concert in Iasi, la Sala Polivalenta, incepand cu ora 16.00, unde va aduce spectacolul grandios ,,Lara și Crăciunul Jucăriilor”, produs de echipa ei de management Mixton Music, de iesenii Alina Todasca si Catalin Dascalu.
Tot atunci, va fi proiectat și ,,Lara”, singura productie cinematografica, pentru copii si adolescenti filmata integral la Iasi, în care Iuliana interpretează rolul principal, alaturi de alti mari artisti si actori precum Vlad Baba, Lora, Erica Moldovan, Alina Eremia, Dima Trofim sau Daniela Nane. Evenimentul de la Sala Polivalenta, din 16 decembrie, are și un scop caritabil.
Iuliana îi îndeamnă, astfel, pe toti cei care isi achizitioneaza bilete, sa vina, la spectacol, și să dăruiască hăinuțe și jucării, care, de Crăciun, vor ajunge la copiii saraci. Cei care vor să cumpere bilete le pot achiziționa de pe iabilet.ro .
Filmarile productiei cinematografice “Lara” s-au desfasurat, in totalitate, in Iasi, la fel ca in cazul serialul cu acelasi nume, de unde a si pornit ideea filmului pentru cinema, Iuliana devenind, astfel, un bun promoter al orasului, la o varsta atat de mica.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*