La ce a renunțat Andreea Mantea ca să arate bine

Andreea Mantea arată de senzație la 3 ani de când a devenit mamă. Ea a adoptat un regim alimentar sănătos și a renunțat la zahăr.
Andreea Mantea face eforturi să arate bine, însă vedeta este mulțumită de rezultatele pe care le are în urma ritualului zilnic pe care îl are pentru a fi în formă. Bruneta a povestit ce consumă în fiecare dimineață la micul dejun, dar și la celelalte mese din zi și amărturisit că a renunțat la zahăr. „Eu am un ritual pe care îl urmez zilnic. Îmi încep dimineaţa cu 1 sau 2 pahare de apă, fie simplă, fie apa în care am pus, cu 24 de ore înainte, zeama de la un grapefruit sau de la o lămâie, ghimbir şi afine. Este important ca apa să fie la temperatura camerei. După ce consum aceste 2 pahare, beau o cană de cafea şi apoi iau micul dejun. Acesta constă în carbohidraţi sănătoşi, iaurt cu cereale, afine, rar o omletă din albuş. La prânz o bucăţică de carne şi o salată, iar seara la fel, carne şi salată. Am încercat să am gustări sănătoase între mese, dar nu mi iese. Beau cafea neagră, fără lapte sau zahăr, şi apă. Mi-aş dori să elimin definitiv grăsimile, prăjelile şi zahărul, dar, din păcate, nu este uşor. Nu le-am eliminat complet, dar le gust din când în când, rar, când pofta este mare. Sunt om, mai mănânc ceva dulce, mai merg la un fast food, dar se vede imediat pe cântar”, a spus Andreea Mantea, pentru csid.ro.
Andreea Mantea a mai spus că cel mai mult a luat în greutate pe timpul sarcinii, 18 kg pe care le-a dat jos în 3 luni. Vedeta are un fiu, David, cu luptătorul Cristi Mitrea.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*