Olga Bălan, vacanță de 5 stele în Grecia!

Olga Bălan s-a întors dintr-o vacanță petrecută alături de iubitul ei, Dragoș Zaharia în Grecia de Nord. Actrița și cântăreața noastră a vizitat locuri minunate și abia așteaptă să revină aici.
olga, limnos
Insula Limnos

olga, manastire

olga, limnos 2
Insula Limnos și Kavala
olga-kavala, in apa
Insula Samothraki
olga alta
Pe ponton la Bisericile de la Porto Lagos
olga, a revazut bisericile de la porto lagos, singura

Olga Bălan a petrecut o vacanță de neuitat în Grecia, alături de iubitul ei, Dragoș Zaharia. Și, cum Dragoș este fotograf și grafician, el a ținut să imortalizeze cele mai frumoase locuri pe care le-au vizitat. Olga Bălan și Dragoș Zaharia s-au fotografiat pe pontonul de la bisericile din Porto Lagos, de pe Lacul Vistonida, ce ţin de Mănăstirea Vatopedu de pe Muntele Athos, au văzut catedrala din Alexandroupoli, au admirat peisaje de vis pe Insula Samothraki, apoi în Maronia, Komotini și Kavala. Și cum aceasta din urmă nu este denumită degeaba ”doamna Macedoniei”, Olga și Dragoș au făcut baie în mare în Kavala, dar au cumpărat și ceva suveniruri, pentru ca amintirea să le rămână vie în suflet.

Cei doi au descoperit și o nouă destinație, Insula Lemnos sau Limnos, cum mai este denumită, cu o insula greceasca situată în partea de nord a Mării Egee. Insula Lemnos este faimoasa pentru brânza feta și pentru mierea produsă în această zănă, dar mai ales pentru vinul alb. Tot aici ai ocazia să vezi situri arheologice, iar la unul dintre ele, situat pe malul mării, au realizat și o ședință foto inedită.
olga, kavala cred
Fotografii: Dragoș Zaharia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*