Paul Surugiu-Fuego: ”Duminica ce vine, pe 6 mai, de la ora 20.00”

”Duminica ce vine, pe 6 mai, de la ora 20.00, pe Favorit TV, Paul Surugiu-Fuego propune o emisiune de colecție, de pus în ramă, cu amintiri, cu nume sonore și melodii unice, așa cum v-a obișnuit de aproape 10 ani! Artistul și echipa sa vor rememora imaginea Mihaelei Runceanu, una dintre cele mai iubite artiste ale României, un dascăl devotat, un om excepțional! Pe 4 mai ar fi fost ziua ei de naștere și alături de câțiva din elevii ei ne vom aduce aminte de cele mai frumoase clipe! Printre invitați se numără elevele Mihaelei – Silvia Dumitrescu, Carmen Trandafir, Marina Florea, cu nepoții ei, Andreea și Xenti Runceanu, de la trupa Amadeus, dar și cu melodii de colecție aduse de voci speciale precum Cristina Neacșu, Oana Chiriac și Anișoara Puică.

Emisiunea nu se vrea una comemorativă, ci o frumoasă și sensibilă aducere aminte a unei artiste emblemă a românilor, ce a lăsat zeci de șlagăre, părăsindu-ne prematur, formând totodată, o mulțime de generații de artiști. O seară a emoţiei, a amintirilor de aur şi a bucuriei de a cânta şi de a privi în trecut cu mulţumire. Elevii Mihaelei Runceanu îi aduc o reverenţă şi retrăiesc alături de noi cele mai frumoase momente. Îi vom asculta muzica Mihaelei, încercând să-i celebrăm imaginea și glasul divin.

“Sunt fericit cu această emisiune! Am fost unul dintre fanii Mihaelei când eram copil, îi știam toate piesele, iar acum am avut onoarea să cânt alături de ea! Cred că muzica românească trebuie să se audă, cred că acești artițști, ai unei generații pe care azi mulți nu o mai bagă în seamă, trebuie să se vadă, să apară la televizor. Asta fac eu cu emisiunea mea, fără să-mi pese de viața personal, de orice alte picanterii în afară de artă, de muzică!“ (Paul Surugiu-Fuego)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*