Andreea Dogaru, prima apariție pe podiumul de modă de când a născut! Designerul și-a prezentat o nouă colecție la Bucharest Fashion Week

Andreea Dogaru a revenit pe podiumul de la Bucharest Fashion Week, Spring Summer, ediția a 29-a. Designerul și-a prezentat o colecție-surpriză, diferită de tot ceea ce făcea până acum, semn că rolul de mamă și-a pus amprenta.
tinuta andreea, colectie festival

Designerul Andreea Dogaru a lucrat până în ultima lună de sarcină. În decembrie și-a prezentat colecția la cel mai important eveniment de modă, iar pe 5 ianuarie l-a adus pe lume pe fiul ei, Frederique Bogdan, acum în vârstă de aproape 4 luni. A revenit imediat în atelierul de creație, chiar dacă îl ea cu ea aproape tot timpul și pe băiețelul ei. De când a devenit mamă, Andreea radiază de fericire.
claudia pe podium la andreea
Ea s-a rupt o zi de ”rolul” acesta pentru a putea participa la Bucharest Fashion Week, eveniment ce s-a desfășurat la Soiree Exclusive Venue. Designerul a făcut senzație cu noile sale ținute, ce au avut un cu totul alt stil față de toate colețiile sale de până acum.
andreea tinuta festival

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Lumea Presei, lumeapresei.ro