Jurații ”X Factor” au fost surprinși să afle ce calități are colegul lor:


Carla’s Dreams şi-a uimit colegii din juriul „X Factor” cu priceperea lui în bucătărie

Jurații ”X Factor” nu au știut până de curând că au printre ei un bucătar pasionat, iar acela s-a dovedit a fi chiar Carla’s Dreams!
Artistul și-a surprins colegii la audițiile ”X Factor” după ce, într-una din zile, le-a adus o tavă de musaca, despre care s-a lăudat că ar fi fost pregătită chiar de el. ”Am gătit cu drag”, a spus Carla’s Dreams.
Deși lăudat de Horia Brenciu și Ștefan Bănică jr pentru rezultat, Delia a rămas în continuare sceptică: ”Nu știu de ce am dubii că ai făcut tu asta, vreau să vin odată când se face”, a spus cântăreața.
Cu toate acestea, Carla’s Dreams a dat dovadă că știe totuși mai mult decât bazele artei culinare în timp ce juriza prestația unei concurente. ”Chiar dacă vorbim despre melodia , ai transformat prea mult cântatul în strigăt. E ca și zahărul într-o friptură, se pune puțin”, a spus artistul cunoscut pentru analogiile sale pline de metafore.
Auzind asta, colegii săi au reacționat imediat, contrariați de combinația de ingrediente. ” Zahăr în friptură? Dar e cafea?”, a întrebat amuzat Ștefan Bănică jr.
Care a fost concluzia trasă de Carla’s Dreams, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 21.15, într-o nouă ediție ”X Factor”, la Antena 1.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*