FUEGO NE OFERĂ UN CRĂCIUN DE POVESTE, ALĂTURI DE CEI MAI MARI ARTIȘTI, LA FAVORIT TV!

irina-si-fuego

luminita

marcel

monica

Crăciunul vine cu minuni simple pentru noi, dar și cu programe speciale de sărbători din partea televiziunilor. Fiecare post se întrece în formate și în ediții spectaculoase, cu invitați de marcă. Iată că și Paul Surugiu-Fuego, alături de echipa sa, propune o emisiune de marcă dedicată Crăciunului, pe 25 decembrie, de la ora 20.00, pe Favorit TV.

Nu va împodobi bradul, spre dezamăgirea unora, în direct, în schimb va colinda românii cu cele mai frumoase piese din repertoriul său și-i va aduce în față, cu momente unice pe cei mai iubiți artiști, prietenii săi. Timp de trei ore, show-ul moderat de Fuego de mai bine de opt ani, vă poartă prin mai multe stări, de la ritm alert la emoție și lacrimi de fericire.

„Un Crăciun acasă”, aceasta este deviza emisiunii FAMILIA FAVORIT pentru ziua de Crăciun. Invitații lui Paul Surugiu aduc cu ei urări de marcă, precum și melodii ce vor transforma prima seară de sărbătoare într-un regal muzical. Așadar, MARCEL PAVEL, LUMINIȚA ANGHEL, MONICA ANGHEL, MARIANA ANGHEL, CRISTIAN POMOHACI, ALESIS și IRINA LOGHIN sunt cei care împreună cu Fuego vor oferi trei ore de magie și de feerie. Tot în seara de Crăciun, veți afla detalii interesante despre duete viitoare, cum petrec acești mari artiști și poate cel mai important, ce mai înseamnă un “LA MULȚI ANI”, în zilele noastre.

“ Am spus că cel mai frumos Crăciun este acasă, între prieteni, astfel că i-am invitat pe câțiva dintre cei mai buni și mai apropiați. Eu vă aduc piese de sărbătoare și alături de marile vedete, încercăm să facem o seară mai frumoasă. Bradul nu-l împodobesc și nici cu mari picanterii nu vin.

Noi ne ocupăm de suflet și încercăm, cu puterile noastre, să vă oferim calitate. Iar eu cred că MARCEL, LUMINIȚA, MONICA, IRINA LOGHIN sau MARIANA ANGHEL înseamnă bun gust, rafinament și finețe și motivul ideal pentru a sta cu noi, timp de trei ore. Vă aștept!“ (PAUL SURUGIU)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*