Creatoarea de modă Iuliana Alexievici și-a prezentat colecția ”Wish” la Gala Marinei Almășan

15129915_1091695810928992_108550110_n

marina-almasan
Creaoarea de modă Iuliana Alexievici de la casa de modă Alexievici Couture și-a prezentat colecția Wish, în cadrul unui eveniment organizat de Marina Almășan, Femei de 10.

Colecția “Wish” 2017 este dedicată femeilor cu personalitate și stil. Creațiile semnate de designerul Iuliana Alexievici definesc linia fină și simplitatea unei siluete delicate, dar totuși ferme, conturând profilul unei femei care îndrăznește să iasă din tiparul clasic și sparge barierele conformismului. ”Casa Alexievici couture materializează prin această colecție, dorința ascunsă în fiecare suflet de femeie, aceea de a fi rafinată, frumoasă și elegantă, unică și specială, mereu alta și lăsând în urmă ceva nou de descoperit”, spune Iuliana Alexievici, care s-a bucurat de succes în urma creațiilor pe care le-a prezentat la eveniment.

1 Comment

  1. Pe Iuliana Alexievici, nu o putem cataloga decat cel mult o absolventa modesta al unui curs de croitorie de 2 luni, facut pe bani, la batranete, fara a detine baza fundamentarii cunostintelor in domeniul design-ului vestimentar.
    O croitoreasa modesta, fara experienta si studii superioare de specialitate atestate in domeniu, dar cu foarte multi bani “de acasa” investiti in imagine. In rest, … “rochii de Lipscani”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*