Spectacol, fashion, stil, eleganță, modele și designeri de top la noua ediție a Bucharest Fashion Week!

afis-festival
Cel mai exclusivist eveniment de modă revine! Te invităm în perioada 1-4 decembrie la Ambasad’Or Events & Leasure Otopeni pentru a intra în fascinanta lume a modei alături de modele și designeri de top la ediția de iarnă Bucharest Fashion Week!

Cea de-a 26-a ediție a evenimentului aduce în atenție designeri nerăbdători să vă prezinte cele mai noi și inedite colecții, modele încântătoare, prezentatori de excepție, dar și câteva surprize pe care le veți descoperi la fața locului.

Tinere aspirante se întrec pentru a obține titlurile atât de râvnite, Miss România și Top Model România! Iar Gala Fotbalului Românesc și Romanian Fashion Awards vor premia cele mai sonore nume ale anului 2016! Nu rata cel mai dorit eveniment al iernii!

Te invităm la prezentările de modă inedite, dar și la o degustare de vinuri, finger foods și, nu în ultimul rând, la un after party răsunător!

Vei afla mai multe detalii doar dacă ne urmărești pagina oficială de Facebook!

1 Comment

  1. Bună ziua, Îmi doresc să primesc o invitație la evenimentul din 1-4 decembrie Bucharest Fashion Week. Mereu mi-am dorit să particip la un astfel de eveniment. Sunt fascinantă de lumea magică a podiumului de prezentare cu rochii fabuloase şi femei superbe. Pentru mine să particip la acest eveniment e un vis devenit realitate. Vă mulțumesc! Turcu Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*