TEHNICA DE TRATARE A BOLILOR REALIZATA PRINTR-O PREOCEDURA!

Masajul este o terapie de intarire si imbunatatire a sanatatii organismului, dar si de relaxare. Masajul stimuleaza, de asemenea metabolismul, imbunatateste fluxul sanguin si secretia de transpiratie. Mai mult decat atat, masajul poate imbunatati viata sexuala.
Publicitate

Masajul reprezinta prelucrarea manuala sau mecanica a tesuturilor moi si a sistemului muscular in vederea obtinerii unor efecte terapeutice si de relaxare, benefice organismului uman, pe termen lung sau chiar cu rezultate instantanee (relaxare, eliminarea rapida a oboselii fizice etc). Masajul manual se poate face cu degetele, mâinile, antebrațul sau coatele, precum și cu picioarele și genunchii.
Publicitate

Masajul picioarelor este unul dintre cele mai benefice masaje. Zonele reflexe ale piciorului oferă informaţii despre orice organ al corpului nostru, iar un masaj stimulant reglează funcţionarea ei. Prin urmare, masajul picioarelor înainte de culcare este extrem de benefic și poate oferi un numar mare de imbunatatiri ale sanatatii organismului. Acestea sunt cele mai importante efecte pozitive ale masajului piciorului:

Trateaza numeroase boli si mentine buna functionare a organelor
Imbunătățește somnul
Imbunătățește circulația sângelui
Reduce efectul de edem în timpul sarcinii
Imbunatateste sanatatea si structura pielii

Picioarele tale au nevoie de mai multă atenţie. Ele sunt unele din cele mai neglijate zone ale corpului. Ar trebui protejate zilnic, dar îţi atrag atenţia abia când încep să te doară. Masajul nu asigură doar sănătatea lor, ci a întregului organism. Masarea anumite puncte de pe picioare va ajuta, de asemenea, sa tratati problemele de sănătate. Imaginea de mai sus indică unde unde anume sunt plasate aceste puncte de masare.Inainte de culcare acordati-i organismului cateva minute. Sanatatea nu trebuie neglijata. Cu putin efort putem ajuta organismul sa-si gaseasca echilibrul. Nu este necesar ca pentru fiecare simptom sa apelam la medicamente. Se stie foarte bine ca acestea pot da reactii adverse. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa consultam un medic specialist atunci cand organismul ne da semnale ca ceva nu este in regula.
Traducere si adaptare: Echipa Dr. Andrei Laslau
Acest articol este pur informativ si nu inlocuieste sfatul medical de specialitate.
Sursa: www.healthylivingstyle.net

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*