Margarita Valenciano: ” Dacă ar fi după Ionuț, el ar vrea să coboare prețul casei din Caimatei la 300 000 euro, ceea ce este foarte puțin, comparativ cu alte vile din centrul Capitalei evaluate chiar și la 2 milioane de euro…”

margarita-cu-ion-dolanescu-refacutaion-dolanescu

Margarita Valenciano, mama fiului cel mic al lui Ion Dolănescu, Dragoș Dolănescu tună s-a dezlănțuit la adresa lui Ionuț. Femeia îl trage la răspundere și pe el și pe fostul expert, Cristi Sandu că au tărăgănat procesul dintre cei doi frați, Ionuț și Dragoș.

”Ionuț este cel care a tras de timp și apoi, expertul Cristi Sandu. Chiar nu se gândesc că există un Dumnezeu și o să-i pedepsească? Procesul durează de peste 7 ani. Acum se lucrează la noile expertize ale caselor. Dacă ar fi după Ionuț, el ar vrea să coboare prețul casei din Caimatei la 300 000 euro, ceea ce este foarte puțin, comparativ cu alte vile din centrul Capitalei evaluate chiar și la 2 milioane de euro. Ultima expertiză care s-a făcut în casa în care a trăit Ion Dolănescu s-a ridicat la 685 000 de euro. Foarte puțin! Sper ca de data aceasta, experții să fie corecți și să aibă frică de Dumnezeu”, a declarat Margarita Valenciano, care a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Ion Dolănescu.

”Oricum, dubioasă toată treaba asta cu experții, schimbați atât de des, iar acum, ultima dată, ce bine i-a primit Ionuț în Caimatei… Cozonaci, cafea…”, a mai completat Margarita Valenciano. Mama lui Dragoș mai spune că lui Ionuț îi era teamă că Ion Dolănescu îi lasă averea lui Dragoș. ”Ce vrea Ionuț? Nu ajunge ce a făcut până acum? Tatăl lui se răsucește pe lume cealaltă pentru tot ce i-a făcut lui Dragoș. Ionuț este un escroc și o să-l bată Dumnezeu”, a punctat mama lui Dragoș Dolănescu.

 Casa din Caimatei în care a trăit şi a murit Ion Dolănescu a fost a lui Barbu Ștefănescu Delavrancea. Prin casa artistului au trecut numeroase personalități artistice autohtone de la Ionel Budișteanu, Ioana Radu, Irina Loghin, Dan Spătaru la Nadia Comăneci sau Vadim Tudor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*