Fuego îi cânta mamei de la 4 ani! Uite ce copil drăgălaș era și ce talentat era de mic

Fuego a postat o fotografie din copilăria sa, pe rețelele internet, care face furori în rândul fanilor săi, dar nu numai.

”Azi e Ziua Copilului! Eu cred că toți suntem copii mari în sufletele noastre. Cred că ne chinuim și vrem cu ardoare să ajungem mari, iar mai apoi ne dăm seama că de fapt, cea mai de preț profesie din lume e cea de copil, fără griji majore, cu lumini pe chip, cu puritatea unor alegeri, cu joc și joacă și nenumărate vise de pus la păstrat pentru mai târziu. Când creștem, ajungem să înțelegem frumusețea acelor vremuri și cumva, să le regretăm. Reînvață să fii copil în fiecare zi și bucură-te de inocența pe care o ai ascunsă în suflet. Nu e de lăsat la o parte și credeți-mă, poate salva lumea de la prea multă seriozitate! La mulți ani, copii! Mai jos sunt eu, acum vreo 38 de ani, la Turda! Vă aștept la ora 19.00, la NAȚIONAL FM! #paulsurugiufuego”, scrie artistul pe Facebook.

Fuego la National FM

“E ZIUA COPILĂRIEI!E VREMEA EI ȘI NU-I NIMIC RĂU SAU INFANTIL IN A MAI FI IAR,PENTRU CÂTEVA MINUTE,CA STARE,COPILUL DE ALTĂDATĂ!CINEVA ÎMI SPUNEA CA VORBELE-S UNEORI,ISTORII DE LEMN ȘI CA NU REUȘESC SA TRANSMITĂ COERENT CE SIMȚI ȘI VREI SA SPUI.POATE E AȘA,IN SCHIMB EU ȘTIU CA AZI MA BUCUR DE COPILĂRIA MEA,MI-ADUC AMINTE DE EA ȘI-S CÂT SE POATE DE ÎMPLINIT CA MAI POT FI,ȘI ACUM, LA 44 DE ANI, COPILUL CARE SE BUCURA LA UN CADOU,CARE ZÂMBEȘTE ATUNCI CÂND ÎȘI VEDE MAMA,CARE TRĂIEȘTE CU ARDOARE FIECARE REUȘITĂ ȘI SUFERĂ,DUPĂ CUM E FIRESC,LA FIECARE DEZAMAGIRE!AM AVUT O COPILĂRIE PLINĂ!MI-ADUC AMINTE DE BUNICA STRATENIA,CEA CARE M-A CRESCUT PANA LA ZECE ANI.IMI AMINTESC DE MOMENTELE IN CARE MI-ERA GREU ȘI CĂRAM CHITARA IN SPATE,DE ORELE LA CARE NU ÎMI PLĂCEA SA MERG, DE VISELE MELE,DE COLEGII MEI ȘI DE FIECARE ORA CARE PĂREA CA DUREAZĂ UN MINUT ATUNCI CÂND IEȘEAM IN FATA BLOCULUI ȘI NE JUCAM!BUCURATI-VA ,DRAGILOR,DE COPILĂRIE!!! LA MULȚI ANI 1 IUNIE!”, mai spune el.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*