Paul Surugiu-Fuego, invitați-surpriză la ”Drag de marea mea” la TVR 2!

”Azi, de la ora 15.00, superba artistă NATALIA BARBU vine la noi, aducând un fragment din Basarabia sa dragă. Natalia este o voce specială și a reprezentat țara sa, în 2007, la Eurovision. Va vorbi despre unirea celor două spații prin muzică și prin flori de liliac, va aduce un omagiu, alături de Fuego, mamei sale, regretata artistă ANA BARBU. Celebrul cantautor Adrian Romcescu ne cântă, în stilul său caracteristic despre dragoste și aduce un semn de reverență bunului său prieten, marele interpret român Aurelian Andreescu.
Îl veți putea cunoaște duminică pe excepționalul puști DARIUS LUNGU, care la numai 8 ani are auz absolut, cântă minunat la pian și are numeroase premii și trofee la concursuri de specialitate. Acesta va veni însoțit de tatăl său, pianist de seamă – DRAGOȘ LUNGU.
Vom avea parte de o revelație atunci când marea artistă OANA LIANU, prințesa naiului, care este doctor în muzică și cântă la 10 instrumente de suflat, va face o demonstrație și o călătorie prin mai multe zone geografice, realizând și un special duet cu Fuego. Marele scriitor contemporan, execelent romancier, Nicolae Breban, ne va vorbi, într-un interviu emoționant, despre ce înseamnă România, viața și arta sa. Responsabili cu muzica de dragoste sunt cei de la PROCONSUL care ne aduc romantism și desigur, capodopera lor, una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste românești. Nu vor lipsi piesele lui Paul Surugiu-Fuego, care are surprize, alături de Supermarket și baletul condus de Florin Mariș! #dragderomâniamea”, scrie Fuego pe Facebook.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*