15.000 de fani vor umple Sala Palatului la concertele Andrei de saptamana viitoare

Andra va concerta saptamana viitoare la Sala Palatului pentru 15.000 de fani. Artista va sustine trei concerte cu casa inchisa in trei zile consecutive.

Indragita solista marcheaza astfel un record pentru Romania, intrucat este primul artist care reuseste sa vanda, la primul sau astfel de spectacol, toate biletele pentru trei concerte.

15.000 de admiratori din toata tara vor sosi la mult asteptatele concerte ale artistei de pe tot teritoriul tarii, dar si de peste hotare. S-au vandut bilete inclusiv in Spania, Germania si Italia. Se anunta trei seri de spectacole live de neuitat.

Spectacolul “Iubirea Schimba Tot” va fi sustinut timp de trei zile, pe 24, 25 si 26 februarie.

Andra avea in plan initial sa sustina un singur concert, in data de 25 februarie, insa, pentru ca cererea de bilete a fost peste asteptari, a mai fost adaugata o data (24 februarie) si apoi inca una, (26 februarie).

Concertele live vor dura fiecare doua ore si jumatate, vor beneficia de cea mai ampla productie a unui artist roman intr-o astfel de locatie si vor oferi publicului surprize memorabile si o experienta auditiva si vizuala impresionanta.

#salapalatului

#iubireaschimbatot

#andraschimbatot

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*