Vanotek si Minelli lanseaza “In dormitor”, single in limba romana

Vanotek si Minelli lanseaza single-ul “In dormitor”, piesa in limba romana.

Dupa ce in urma cu putin timp, Vanotek si Minelli au colaborat pentru prima data pentru “My Mind”, acum isi surprind fanii cu un nou single.

Vanotek feat. Minelli – In dormitor

“In dormitor” a fost compusa de Minelli cu Vanotek si produsa de acesta cu Smash Production, mix master Sergiu Musteata, lansata alaturi de casa de discuri Global Records.

Vanotek feat. Minelli – My Mind

Videoclipul piesei a fost filmat de Michael Mircea, regizorul cu care Vanotek a lucrat pana acum la fiecare videoclip.

Vanotek este unul dintre producatorii care se impune din ce in ce mai mult pe piata muzicala din Romania.

Vara aceasta, Vanotek a lansat piesa “Viajero” impreuna cu Hevito.

Vanotek feat. Hevito – Viajero

Dupa lansarea piesei “My Heart is Gone” in colaborare cu Yanka, single ce a stat saptamani intregi in topurile din Romania, Vanotek a revenit cu “I’m Coming Home” cu The Code & Georgian. La cererea fanilor si a publicului care a indragit piesa, Vanotek decide sa se inscrie la Eurovision si ajunge pe locul 2 al Selectiei Nationale.

“My Heart is Gone” si “I’m Coming Home” au fost licentiate in Grecia, Cipru si Turcia.

“My Heart is Gone” – Vanotek feat. Yanka este nominalizata la MTV Best Romanian Act, pot fi votati panape 6 noiembrie aici => http://ro.mtvema.com/_/vanotek

Minelli este artista si songrwriter din Romania, a facut parte din trupa Wassabi, a colaborat cu Markus Schulz, Golan, DJ Polique, Filatov & Karas, Dave Ramone, Vanotek, Arnold Palmer or Follow Your Instinct.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Nicoleta Nuca, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Lumea Presei, lumeapresei.ro