Fetele de la Bambi poartă accesorii de plajă ca vedetele de la Hollywood

 
 1f0dc10cf0691e4381bc2d25cf12b8fc 13754598_1133747253363574_7374172569488397435_n l-2denisa raluca
Vedetele de la Hollywood dau trendul în fiecare an, afișându-și trupurile lor frumos scluptate dar și ținute sexy și frumos accesorizate. Știm deja că și detaliile fac diferența. Ele au puterea de a schimba complet un outfit și sunt la fel de importante în cazul oricărei ținute.
Printre vedetele autohtone ce au ales astfel de accesorii de la bikiniboutique.ro se află și cele două artiste ale trupei Bambi. Raluca și Denisa se află în această perioadă pe litoralul românesc alături și s-au bucurat până acum de numeroase aprecieri. Deși bijuteriile nu au ce căuta pe plajă, există unele create special pentru ea, cum sunt cele alese și de cele două vedete. Ele dau personalitate oricărui costum de baie sau oricărei ținute de plajă.
 
În general bijuteriile nu au ce căuta la plajă, cu excepția celor de mai jos, care au fost create special pentru a da personalitate oricărui costum de baie sau oricărei ținute pentru plajă. Stiliștii de la bikiniboutique.ro ne-au dezvăluit câteva dintre bijuteriile alese de vedetele de la Hollywood.
 
Fie că mergi duci la un beach-party, sau pur și simplu ieși la o plimbare pe malul mării, body-chain sau lănțișorul pentru corp este alegerea perfectă care îți completează ținuta. El este accesoriul nelipsit al vedetelor și poate fi purtat alături de orice costum de baie din 2 piese, dar și peste o rochiță simplă, sub o bluză sau o cămașă foarte decoltată. Dacă optezi pentru o pereche de jeanși cu talie joasă sau o pereche de bikini cu talie joasă, poartă-le împreună cu un lănțișor pentru talie. Acesta îți pune talia și șoldurile în valoare ceea ce este foarte sexy. Când ești în bătaia soarelui, pe plajă, îți recomand să folosești o pălărie sau o eșarfă de mătase care să îți acopere capul și să te protejeze de o eventuală insolație. Dar dacă stai la umbră sau cauți accesoriul potrivit care să îți scoată ținuta în evidență, încearcă un lănțișor pentru păr. Acesta îți va da un aer oriental și un look glam, iar investiția este minimă. Iar dacă vrei să îți colorezi vara, încearcă tatuajele aurii, argintii sau cele albe. Printre vedetele ce poartă tatuaje temporare sunt: Beyonce, Ariana Grande sau Alessandra Ambrosio.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*