Ilinca Vandici este prezentatoarea show-ului “Bravo, ai stil!”

Ilinca Vandici

#Din toamna, gusturile se disputa, in emisiunea “Bravo, ai stil!”

Mereu o prezenta glamour si un model de feminitate desarvasit, Ilinca Vandici se alatura celei mai asteptate emisiuni de fashion a anului, in calitate de prezentatoare a show-ului “Bravo, ai stil!”, ce va intra in grila de toamna a Kanal D. Fermecatoare si eleganta, Ilinca Vandici este una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Romania.

“Sunt foarte bucuroasa ca fac parte din acest proiect alaturi de un juriu efervescent, profesionist si echilibrat, in acelasi timp. Cred ca’Bravo, ai stil!’ va fi show-ul anului intrucat are toate ingredientele pentru a primi aceasta nominalizare. Romancele au stil, stiu sa se imbrace, prin urmare nu ramane decat sa ne si demonstreze acest lucru. In plus, spiritul competitiv al concurentelor va constitui sarea si piperul show-ului”, spune Ilinca Vandici.

De-a lungul timpului, Ilinca Vandici s-a afirmat pe micul ecran prezentand emisiuni de succes, construindu-si pas cu pas o cariera solida in lumea televiziunii, “D-Paparazzi”, “O iubire de-o vara”, “Bulevard” sau “Magic taxi” fiind cateva dintre proiectele de televiziune care au consacrat-o.

Emisiunea „Bravo, ai stil!” este un format international de succes (format orginal: My Style Rocks), ce va intra in grila de toamna a Kanal D. Concurentele vor evolua in fata unui juriu competent si a telespectatorilor pentru a demonstra ca au atitudinea si stilul necesare pentru a castiga marele premiu – 100.000 de lei si o colaborare ce  le poate aduce succesul in televiziune. Emisiunea îmbină divertismentul cu probele de stil şi conflictele inerente unei astfel de competiţii. Podiumul este pretextul pentru ca participantele să arate cât de bine se simt în pielea lor, să cucerească telespectatorii şi juriul.

sursa: wowbiz.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Lumea Presei, lumeapresei.ro